Image Alt

Upisi na tečajeve

Općenito o ciklusima tečajeva

Kroz godinu se trudimo organizirati nekoliko tečajeva poslušnosti, kao i tečajeva svih kinoloških disciplina (spasioca, agilityja, freesbeeja, noseworka, flyballa i rally obediencea) no otvaranje tečajeva uvijek ovisi o broju zainteresiranih. Kako bi svoje mjesto za željeni tečaj osigurali na vrijeme ili potaknuli održavanje određenog tečaja, predlažemo da se prijavite što je prije moguće.

Upis na tečaj poslušnosti i tečaj za štence

Sljedeći ciklus tečajeva počinje 02.09.2024. Prijave za isti otvaraju se 23.08.2024. preko online prijavnice koja će ovdje biti dostupna.

Upis na tečaj kinoloških disciplina

Tečajevi kinoloških disciplina održavaju se kada se skupi dovoljan broj prijava, a najčešće u 1 do 3 ciklusa godišnje (ovisno o disciplini).

PODACI ZA UPLATU TEČAJA

Tečaj se uplaćuje tek po obavijesti voditelja, uplate prije neće biti prihvaćene.

KOSSP Zagreb
Remetinečka 24, 10000 Zagreb
IBAN: HR2923600001101558135
SWIFT: ZABAHR2X
OIB: 43137553684
Opis plaćanja: Tečaj (ime tečaja/discipline) za (ime i prezime)

NAPOMENA ZA TEČAJEVE I TRENINGE

Službeni stav KOSSP-a ``Zagreb`` je da svi psi koji imaju zdravstvenih problema (displazija kukova veća od C, pretilost, spondiloza, problemi s laktovima, itd.), NE SMIJU POLAZITI KLUPSKE TEČAJEVE, NITI TRENIRATI. Ako vlasnik psa, bez obzira na voditeljevo upozorenje, ipak odluči sa svojim psom ići na tečaj ili trenirati, dužan je potpisati dokument kojim svu odgovornost u slučaju ozljede psa ili daljnjeg/bržeg razvoja bolesti koju pas ima, preuzima na sebe. Ako voditelj bilo koje trening grupe ili tečaja utvrdi da neki pas ima takve zdravstvene probleme da mu onemogućavaju kvalitetno bavljenje sportom ili mu određeni tip fizičke aktivnosti uzrokuje bol ili neugodu, može odlučiti da ne želi raditi s vodičem takvog psa.