Image Alt

Tečaj za štence

O tečaju

• TRAJANJE: 6 tjedana (2 puta tjedno po 60 minuta)
• BROJ SATI: 12 radnih sati
• CIJENA: 110€ (828,8kn), osim za pse koji su udomljeni iz azila (uz predočenje potvrde) za koje je cijena 100€ (753,45kn). Plaćanje je odjedanput. Nemamo mogućnost plaćanja karticama ili s odgodom (na nekoliko rata i slično). Nakon završenog Tečaja za štence za prvi sljedeći tečaj na koji se odlučite plaćate 50% cijene odabranog tečaja.
• TERMIN TEČAJA: Tečaj se održava radnim danima u večernjim satima (s početkom između 18 i 20:30 sati), eventualno u kombinaciji sa subotom ujutro (jedan radni dan + subota).
• DOBNA GRANICA ZA PSA: Na dan početka tečaja ne smije biti stariji od 4,5 mjeseca i mora biti cijepljen najmanje jednom protiv psećih zaraznih bolesti.
• DOBNA GRANICA ZA VODIČA: Od napunjenih 15 godina nadalje. Vodiči se ne smiju izmjenjivati tijekom tečaja (dakle, jedna osoba mora voditi psa od početka do kraja jednog ciklusa tečajeva), ali svi članovi obitelji (prijatelji, itd.) koji to žele, smiju pratiti sat sa strane.

Program tečaja

Na tečaju za štence izradit ćete osnove poslušnosti, ali s puno igre i motivacije pasa te s naglaskom na to da vi kao vodič naučite kako pravilno motivirati psa i napraviti temelje za daljnji rad. Ovim bismo tečajem željeli potaknuti vlasnike štenaca na aktivno bavljenje psom i nadamo se u njima što prije probuditi želju i ljubav prema radu sa psima, a posebno bismo željeli da to toliko zavole da se u budućnosti požele zajedno sa svojim psom baviti nekom sportskom kinološkom aktivnošću. Tijekom tečaja održava se i predavanje veterinara o kojem terminu ćete biti pravovremeno obavješteni. Predavanja veterinara počinju u 19 sati (traju 90 minuta), i održavaju se u prostorijama Kluba (Remetinečka cesta 24).