Tko smo mi

KOSSP Zagreb je punim imenom Klub za obuku sportskih i službenih pasa “Zagreb” odnosno kinološka Udruga koja se bavi edukacijskom i sportskom djelatnošću . Adresa naše web-stranice je: http://www.kossp.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Kontakt forme na ovoj web stranici ispunjavaju se putem Google servisa i odnose se na Prijavnicu za tečajeve te Prijavnicu za članstvo u Klubu.

Osobni podaci koje navodite u pristupnici za članstvo bit će korišteni za potrebe vođenja registra članova udruge, prijave članova na događanja gdje članovi zastupaju udrugu i obavještavanje članova o Klupskim aktivnostima. Osobni podaci koje navodite u prijavnici za pohađanje Klupskih tečajeva i prijavnice vezane za druge edukacijske aktivnosti Kluba (seminari, radionice i slično) bit će korišteni za potrebe izrade evidencija, obavještavanja prijavljenih osoba o novostima i temama vezanih za održavanje edukacija i slanje promotivnih materijala vezanih za buduće slične tečajeve ili edukacijske aktivnosti Kluba.

Vaši osobni podaci će se koristiti za:

  • vođenje registra članova udruge,
  • vođenje klupskih evidencija,
  • dostavu podataka Hrvatskom kinološkom savezu, radi upisa članstva u registar članova,
  • dostavu podataka Uredu za udruge grada Zagreba u slučaju imenovanja u upravljačkim tijelima udruge,
  • obavještavanje o Klupskim aktivnostima,
  • promocije proizvoda udruge za vrijeme i po isteku članstva u udruzi.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Udruga može prosljeđivati Vaše osobne podatke trećim osobama, a sve sa svrhom obavljanja redovnog poslovanja Udruge, i to:

  • izvršiteljima obrade i zajedničkim voditeljima koji su registrirani za obavljanje takve djelatnosti i koji ispunjavaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka,
  • ovlaštenim tijelima (Nadzornom odboru)

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.