Image Alt

Članstvo

ZAŠTO POSTATI ČLAN KLUBA?

Članovi Kluba imaju posebne beneficije, a među njima je i mogućnost treniranja discipline za koju ste završili tečaj unutar redovnih trening grupa te popust na tečajeve unutar Kluba. Ukoliko pohađate tečajeve poslušnosti nije nužno postati i članom Kluba, no ukoliko želite trenirati neku od kinoloških disciplina - nužno je postati članom.
Učlanjenjem u KOSSP ``Zagreb`` morate plaćati članarinu i HKS-u, no ona je sadržana unutar Klupske članarine pa uplatu za vas izvršava Klub.

KAKO POSTATI ČLAN KLUBA?

Kako bi osoba bila član Kluba, uz plaćenu članarinu mora ispunjavati i obveze definirane točkom 15 Statuta Kluba, što uključuje aktivno sudjelovanje u radu Kluba.

Svaki novi član prilikom upisa u Klub mora:
1. popuniti pristupnicu, kako bi ga se upisalo u registar članova prema Zakonu o udrugama. Pristupnicu možete ispuniti ovdje: https://forms.gle/xvQggf8EXUEVYMfb6
2. Platiti godišnju članarinu prema podacima niže.

Članarina

Visina članarine ovisi o datumu uplate unutar tekuće godine. Članarina se plaća u godini za tu godinu, ne unaprijed.

Članarina do 31.03. tekuće godine:
- za sve punoljetne i maloljetne osobe 300 kn
- obiteljska članarina (muž-žena, roditelji-djeca): 300 kn (prvi član) + 100 kn (svaki sljedeći član)
Za sve članove, u godišnju klupsku članarinu uračunata je i godišnja članarina Hrvatskog kinološkog saveza, koja iznosi 200 kn (tj, obiteljska od 50 kn). Redovni članovi kluba članarinu su prema Statutu dužni platiti do 31.3. tekuće godine u protivnom gube status redovnog člana.

Članarina od 01.04. tekuće godine:
- za sve punoljetne i maloljetne osobe: 350 kn
- obiteljska (muž-žena, roditelji-djeca): 350 kn (prvi član) + 100 kn (svaki sljedeći član)
Za sve članove, u godišnju Klupsku članarinu uračunata je i godišnja članarina Hrvatskog kinološkog saveza, koja iznosi 250 kn (tj. obiteljska od 50 kn). Ako je netko već postao član HKS-a i naknadno želi postati član Kluba, godišnja klupska članarina je 100 kn. NAPOMENA: Nije potrebno učlanjivati se u Klub (plaćati klupsku članarinu) da bi se pohađalo klupske tečajeve poslušnosti!

Podaci za uplatu

KOSSP ``Zagreb``
Remetinečka 24, 10000 Zagreb
IBAN: HR2923600001101558135
Model: HR00 DATUM UPLATE
SWIFT: ZABAHR2X
OIB: 43137553684
Opis plaćanja: Klupska čanarina (godina) za (ime i prezime)