Image Alt

Trikovi

O Trikovima

Trikovi su odličan način izgradnje odnosa sa psom. Izuzetno su zabavni i za vodiča i za psa, a učenje trikova doprinosi mentalnom umaranju psa, boljem fokusu, gradi psu samopouzdanje i općenito poboljšava povjerenje i odnos između psa i vodiča. Učeći trikove vodič i pas zajedno rade nešto zabavno i psu učenje nije dosadno, čime se doprinosi i fokusu kod psa. Rezultati se pokazuju i u svakodnevnom životu jer se kroz takav rad, stvara odlična podloga za dalje i potencijalno rješavanje problema u svakodnevici (opoziv, hodanje na povodniku itd.). Tečaj trikova odlična je osnova za kasnije uključivanje u ostale kinološke discipline poput freestyle freesbija, Relly obedience, poslušnosti, dog dancinga itd.

Tečaj

Tečaj trikova traje 6 tjedana, 1x tjedno po 45 minuta, a cijena mu je 55€ (414,4kn).

Upoznaje se s osnovama rada s klikerom (luring, shaping, targeting, capturing) te se nakon toga izrađuju baze za trikove. Na tečaju će se učiti 20-ak trikova. Broj trikova koji će se učiti na tečaju prvenstveno ovisi o polaznicima tečaja. Cilj tečaja nije da se nauči što više trikova što prije, fokus je na izgradnji odnosa sa psom i međusobnoj zabavi.

Tečaj je namijenjen svima, a koncipiran je na način da se kreće od osnova tako da nije potrebno apsolutno nikakvo predznanje.

 

Ukoliko želite upisati tečaj Trikova, trebate ispuniti prijavnicu na http://bit.ly/PrijavnicaZaTecajeve, nakon čega će vam se (po dovoljnom broju prijava za grupu) javiti voditelj discipline i s vama dogovoriti točan termin upisa.