Image Alt

Napredni tečaj poslušnosti

O tečaju

• TRAJANJE: 6 tjedana (2 puta tjedno po 60 minuta)
• BROJ SATI: 13 = 12 radnih sati (1 sat = 60 min) + ispit
• CIJENA: 800kn, osim za pse koji su udomljeni iz azila (uz predočenje potvrde) za koje je cijena 700kn Plaćanje je odjedanput. Nemamo mogućnost plaćanja karticama ili s odgodom (na nekoliko rata i slično). Polaznici koji drugi put upisuju isti tečaj s istim psom plaćaju 400 kn.
• TERMINI: Prema mogućnostima polaznika i klupskih voditelja, po mogućnosti isti termini koje su polaznici imali na OTP-u.
• UVJET ZA UPIS: Položeno testiranje nakon OTP-a. Vodič koji smatra da su on i njegov pas spremni ``preskočiti`` oba prva stupnja, može se prijaviti samo za testiranje koje se provodi na kraju OTP-a i upisati se direktno na NTP.

Program tečaja

Na ovom tečaju polaznike se priprema za Ispit za psa pratioca (Ispit A0), službeni ispit poslušnosti Hrvatskoga kinološkog saveza. Poseban naglasak stavlja se na izrađivanje dozivanja psa iz igre (bez povodca). Pravilnik možete preuzeti ovdje.

Ispit

Ispiti se održavaju na terenu KOSSP-a ``Zagreb``, s početkom u 09:00 h. Ocjena se upisuje u službenu radnu knjižicu Hrvatskog kinološkog saveza. Nakon položenog ispita, vodič može nastaviti trenirati poslušnost u klupskoj trening grupi poslušnosti (rally obedience i ŠRK). Za ostale tečajeve nije potrebno položiti ovaj ispit, nego samo proći testiranje za tečaj po izboru (flyball, spasioci, agility)