Image Alt

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

8.7.2023. od 9 do 15h

KOSSP ``Zagreb`` ove godine ponovno otvara svoja vrata svim zaljubljenicima u kvalitetno provedeno vrijeme s našim četveronožnim lajavcima!
A ovogodišnje izdanje je zagarantirani urnebes! Prezentacije svake discipline i pokaznih vježbi s vama, kutak za djecu gdje u polusatnoj edukaciji klinci svih uzrasta mogu naučiti kako se ophoditi s psima, 100 Wufova gdje zajedno najvećim lavežom ikada pozdravljamo proteklu sezonu i naravno - DOGGY OLYMPICS u kojem kroz 6 zabavnih vježbica sa svojim psom saznajete kako skupa dišete kad je ciljna linija na vidiku. Ništa stres, samo dooooobra zabava.

Program

Ne zaboravite zapratiti službeni event kako biste uvijek bili u tijeku sa svim novostima, a detaljnije stavke s rasporeda pronađite niže.

Program detaljnije

Prezentacija disciplina

Upoznajte pobliže sve te naše discipline na koje smo toliko ponosni, kao možda i jedini klub u Europi koji ih ima toliko! Agility, spasioci i mantrailing, nosework, rally obedience, trikovi, frisbee - koja disciplina je za vas otkrijte sami. Samo 7.8. možete ih vidjeti sve, na istom mjestu, a neki od vas dobiti će priliku i isprobati ih.

Doggy Olympics

Po drugi puta moći ćete sa svojim psom isprobati cijeli niz vježbica koje potiču iz naših disciplina, a i osvojiti vrijedne nagrade naših vjernih sponzora. Pogledajte koje vas to vježbe očekuju na slikama i požurite na prijavnicu jer MJESTA SU OGRANIČENA, prijavnica otvorena do isteka 4.7., a ulaz i sudjelovanje je free!

Dječji kutak

Kako ispravno pristupati psima, kako ih maziti, kako se s njima kretati, hraniti ih... Neka vaši klinci od početka usvoje pravila ponašanja oko naših najboljih prijatelja. Stručni edukator pokazat će im sve što trebaju znati u ophođenju s psima u kratkoj polusatnoj edukaciji, prilagođenoj svakom klincu i klincezi.

100 Wufova

8.7. u 10:45 pozivamo vas na pravi party za zatvaranje sezone! Najbrojniji kolektivni lavež, barem za koji mi znamo. Ispraćamo sportsku sezonu kako se priliči, nabijeno energijom i - glasno. Svi koji ste na terenu dođite kada vas pozovemo, sa svojim lajavcem, i dajmo glas za sve uspjehe koje smo ostvarili i sve frustracije koje smo doživjeli.

Savjetovanje

Baš vas muči to štofanje po podu, pas vam se boji kišobrana, tražite stručni savjet kako bolje naučiti psa da hoda na povodcu? Nema problema! Tu su naši dugogodišnji instruktori koji će vam za vrijeme prezentacije disciplina stajati na raspolaganju za savjet. Naravno, nismo čarobnjaci i ne možemo u 15min riješiti problem. Ali vam svakako možemo pomoći kao što pomažemo svima onima koji upišu naše školice već skoro 40 godina. For free. 🙂

Iznenađenje!

Ne, nećemo vam još otkriti o čemu se radi. Samo ćemo reći - doći će kao naručeno. I to svakako ne želite propustiti.
Uskoro više informacija...

Sponzori

Najljepša hvala svima koji podržavaju ovaj Dan otvorenih vrata.