Image Alt

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

3.9.2022. od 10 do 18h

KOSSP ``Zagreb`` ove godine ponovno otvara svoja vrata svim zaljubljenicima u kvalitetno provedeno vrijeme s našim četveronožnim lajavcima!
Nakon 2 godine pauze ovogodišnje izdanje je zagarantirani urnebes jer osim regularne prezentacije svake discipline i pokaznih vježbi s vama, imamo i... DOGGY OLYMPICS! Okušajte se u različitim zabavnim vježbicama sa svojim psom i saznajte kako skupa dišete kad je ciljna linija na vidiku. Ništa stres, samo dooooobra zabava.

Prezentacija disciplina

Upoznajte pobliže sve te naše discipline na koje smo toliko ponosni, kao možda i jedini klub u Europi koji ih ima toliko! Agility, spasioci i mantrailing, nosework, rally obedience, trikovi, frisbee - koja disciplina je za vas otkrijte sami. Samo 3.9. možete ih vidjeti sve, na istom mjestu, a neki od vas dobiti će priliku i isprobati ih.

Doggy Olympics

Po prvi puta moći ćete sa svojim psom isprobati cijeli niz vježbica koje potiču iz naših disciplina, a i osvojiti vrijedne nagrade našeg vjernog sponzora Platinum Hrvatska, visokokvalitetne pseće hrane, kao i Pet Ateliera pet shopa specijaliziranog za interaktivne mozgalice. Pogledajte koje vas to vježbe očekuju na slikama i požurite na prijavnicu jer MJESTA SU OGRANIČENA, prijavnica otvorena do isteka 21.8., a ulaz i sudjelovanje je free